Palveluseteli


Ammattitaitoista ja luotettavaa kotihoitoa palvelusetelillä.

Toimimme palvelusetelipalvelun tuottajana Suonenjoella ja Kuopiossa. Palveluseteleiden tarkoituksena on lisätä kuntalaisten valinnanvapautta siten, että sinulla voi olla mahdollisuus valita yksityisen palveluntuottajan tai kunnan järjestämän kotihoidon väliltä, kumpi palvelun toteuttaa.

Jos olet oikeutettu kotihoitoon ja sinulla on mahdollisuus käyttää yksityistä palveluntarjoajaa, ota ensin yhteyttä kunnan palvelusetelivastaavaan, joka tekee päätöksen avun tarpeen määrästä ja laskee tulojesi perusteella omavastuu osuuden per seteli(tunti). Sen jälkeen saat päätöksen palvelusetelistä, päätös on 3 kuukaudeksi kerrallaan. Sopimus palvelusta on sinun ja palvelusetelipalvelun tarjoajan ja kunnan välinen. Palveluseteli ei kata ilta, lauantai -ja sunnuntailisää eikä km-korvauksia.

Meiltä saa myös tukipalvelut eli esim. siivouksen, ruuan kotiinkuljetuksen tai saattoavun.

Omaishoidon palveluseteli toimii esim. siten että, omaishoitajana olet oikeutettu 3 seteliin kuukaudessa eli 3 x 110e. 330e jaettuna 32e = 9,5 tuntia kotihoitoa. Omavastuu on 11,60e per seteli. Omaishoidon palvelusetelillä saat hoivaa omaisellesi kotiin.

Palvelisetelipalvelun tuottajan voit vaihtaa halutessasi takaisin kunnan palveluun tai toiseen palvelusetelipalvelun tarjoajaan.


Suonenjoki Kotihoito
Ikääntyvien palvelunohjaus
Omaishoidon palveluseteli